FACEBOOK
+36 (20) 311 7271
+36 (30) 997 3226
HU EN DE
Tervezők

Tervezők

A „k a s h k a” márkanév, melyet 2008-ban egy tapasztalt tervező páros alkotott meg, olyan stílust képvisel, melyben a letisztult formavilág ötvöződik teátrális és izgalmas elemekkel. A kashka ruhákat elsősorban a nemes elegancia, a könnyedség, a légiesség, a romantika és az üde, bohó hangulat jellemzi. Ruháink igényesen válogatott alapanyagokból, egyedi olasz és francia csipkékből készülnek. Öltözékeink luxus minőséget képviselnek, áraink azonban elérhetőek. Szeretnénk megvalósítani vevőink elképzeléseit, ráhangolódva egyéniségükre, stílusukra. Olyan nőknek és férfiaknak tervezünk, akik különleges alkalmakkor igénylik az egyedi és egyénre szabott megjelenést. Főbb profilunk menyasszonyi és menyecske ruhák, alkalmi ruhák, férfi öltözetek, koszorúslány ruhák, női és férfi alkalmi cipők tervezése és készítése. Mindezek mellett más különleges alkalmakra, rendezvényekre, színpadra is készítünk egyedi öltözeteket. Kollekciónk ruhái megvásárolhatóak, kölcsönözhetőek. Egyedi ruhák, öltözetek tervezését és készítését vállaljuk egyéni méretek alapján. Mindenkit várunk szeretettel egy előzetesen egyeztetett időpontban.

Zárai Katalin

1998-ban végeztem a Könnyűipari Műszaki Főiskola ruhaipari mérnök karán, ruhatervezői szakon.

Szakmai pályafutásomat a Magyar Televízió, később az Opera és Dressy szalon jelmezkészítő műhelyében kezdtem neves tervezők mellett. Itt sajátítottam el a fűző készítésének legapróbb részleteit, melynek köszönhetően a míder lett a legfőbb profilom. Kreativitásomat több nagy cégnél megmutathattam mint tervező, mégis a színházi és alkalmi öltözetek, jelmezek világában tudtam leginkább kiteljesedni. 2004-ben kezdtem önállóan menyasszonyi és alkalmi ruhákkal foglalkozni, 2007 -ben elkészítettem első saját kollekciómat, mellyel kiállításon vettem részt. A kollekció nagy sikerének hatására elkezdtem fejleszteni, bővíteni, jobban elmélyedtem az exkluzív öltözetek világában, elkezdtem figyelni a mindenkori trendet és nekiálltam csapatot szervezni magam köré. Hiszek a csapatmunka erejében, így 2008-ban megalkottuk a "k a s h k a" márkanevet.

Miklósi Krisztina

1997-ben végeztem a Könnyűipari Műszaki Főiskola bőripari mérnök karán, cipőtervezői szakon.

Szakmai tudásomat több neves cipőtervezőnél szereztem. 2001-től kezdtem önállóan dolgozni, mint tervező, így több lehetőségem nyílt megismertetni magam a szakmámban. 2004-ben a legnagyobb magyar cipőgyártó cég kollekció készítésében vettem részt, majd egy évvel később megnyitottam saját üzletemet. Mivel a cipő csak egy apró részlete a komplett öltözetnek, és mindig a teljességre törekedtem, ezért elkezdtem a ruhatervezés és készítés gondolatával foglalkozni. Lehetőségem adódott arra, hogy az egyénre szabott alkalmi és esküvői ruhák tervezésének és készítésének rejtelmeit megtanuljam. Az itt szerzett tudásommal, és cipőtervezői tapasztalatommal egy új vállalkozás értékes része lettem. 2008-ban megalkottuk a "k a s h k a" márkanevet.